Posted on Leave a comment on Cum sa alegi un videograf de nunta Iasi?

Cum sa alegi un videograf de nunta Iasi?

Alege un videograf de nunta in Iasi potrivit pentru ziua cea mare.

Filmul tau de nunta va fi probabil singurul ce va fi vizionat din nou si din nou, deci este foarte important sa-l faci cum trebuie. La cat de avansata este tehnologia astazi, vei putea sa vizionezi filmul de nunta la celebrarea nuntii de aur, daca-ti doresti. Ca si cuplu proaspat logodit, probabil nu aveti experienta in a selecta un videograf nunta Iasi, asa ca am incropit o lista de sfaturi pe care le puteti lua in considerare cand ajungeti la alegerea videografului.

citeste mai departe

Posted on Leave a comment on Filmari nunti Iasi: Interviuri cu invitatii vostri

Filmari nunti Iasi: Interviuri cu invitatii vostri

Ca si companie ce se ocupa de filmari nunti Iasi, CarpFilms ofera in pachetele sale servicii de acest fel. Noi credem ca fiecare cuplu este diferit, povestea zilei lor este diferita, deci fiecare cuplu cu care lucram va dori probabil ceva diferit. De aceea lucram cu fiecare cuplu indeaproape si oferim consultanta gratuita pentru a stabili exact ce au planuit mirii pentru ziua lor cea mare, ceea ce vor intr-un video de nunta si ceea ce putem noi oferi.

citeste mai departe

Posted on Leave a comment on Filmari nunti. Ce stil iti doresti?

Filmari nunti. Ce stil iti doresti?

Exista multiple moduri in care un videograf poate filma si edita filmari nunti. In urmatoarele randuri vom descrie cele mai cunoscute tehnici si stiluri de filmari nunti. Personal, CarpFilms imbina stilul jurnalistic cu cel cinematic. Majoritatea mireselor doresc intreaga ceremonie si receptie filmata, iar noi folosim mai multe camere cat si sisteme de stabilizare pentru a reda o calitate de film de cinema. De asemenea, folosim sunetul de la ceremonie pentru a crea un trailer cinematic. Citeste mai jos si decide ce stil ti se potriveste.

citeste mai departe

Posted on Leave a comment on Filmare de nunta memorabila? Afla mai multe!

Filmare de nunta memorabila? Afla mai multe!

O filmare de nunta pare a fi un vis pentru videografi. Avem oameni imbracati la 4 ace. Avem un decor frumos amenajat. Avem atmosfera si emotie. Tot ce trebuie sa faci e sa pornesti camera, nu? Ei, nu chiar. Daca estetica si atmosfera de sarbatoare te pot duce departe, sunt cativa pasi specifici ce trebuie urmati pentru a te pregati de ziua cea mare.

citeste mai departe

Posted on Leave a comment on Videograf nunta: 6 sfaturi de marketing

Videograf nunta: 6 sfaturi de marketing

Industria nuntilor este incredibil de competitiva. Mai jos gasiti cate sfaturi de marketing care va vor ajuta ca si videograf nunta sa treziti interesul cuplurilor si sa va extindeti portofoliul de nunta.

Afacerile legate de nunti sunt unele dintre cele mai stabile piete la momentul actual. Mereu vor exista oameni care se vor casatori. Deci cuplurile proaspat logodite vor cauta mereu o sala, o cofetarie, un fotograf, un DJ si un videograf nunta. Asta inseamna ca este o industrie foarte competitiva. Ofertele variaza foarte mult, din aceasta cauza va trebuii sa iesiti in evidenta cu ceva nou.

citeste mai departe

Posted on Leave a comment on Filmari: 7 sfaturi pentru a realiza filmari de nunta

Filmari: 7 sfaturi pentru a realiza filmari de nunta

Realizarea unei filmari de nunta poate fi extrem de stresanta. Va oferim, in continuare, cateva sfaturi pentru a va ajuta sa suprindeti cele mai frumoase si interesante cadre pentru filmari de nunta memorabile.

Diferenta dintre un videograf mediocru si unul foarte bun nu sta doar in echipament si camere performante. Diferenta o faci tu. Acestea sunt cateva sfaturi de luat in considerare pentru a deveni un videograf mai bun:

citeste mai departe