Filmare nunta: Cinematic vs. Traditional

filmare nunta

O filmare nunta ar trebui sa va convinga sa o revedeti iar si iar, de nenumarate ori de-a lungul vietii. O filmare nunta cu adevarat buna va capta evenimentul astfel incat voi sa va amintiti detalii inca mult timp dupa ce emotia de proaspat casatoriti va fi trecut. O filmare nunta va va da posibilitatea sa retraiti fiecare clipa din nunta voastra si sa experimentati din nou emotia acelei zile.

Filmarea de nunta facuta sa ramana nemuritoare patrunde dincolo de limita simplei relatari a unei cronici nuptiale. Ele spun o poveste impletind toate acele momente speciale pe care unele, e posibil chiar sa le fi ratat. Incepand cu pregatirea miresei si imbracarea rochiei si continuand cu petrecerea in sine a oaspetilor pe timpul receptiei, o filmare de nunta nu doar va capta bucuria acelei zile , ci ii va adanci semnificatia si va mari importanta experientei nuntii in sine.

O filmare de nunta ce imortalizeaza mirii si rezista trecerii timpului implica nu doar CE este filmat, ci si CUM este filmat. O camera stationara pe un trepied pur si simplu nu poate produce rezultate comparabile acelora realizate printr-o abordare cinematica. Si nici acelora realizate de un videograf amator.

E nevoie de un ochi profesionist si experienta in a planifica secvente si inca si mai multa abilitate pentru a capta atmosfera spontana de sarbatoare si de a selecta apoi unghiurile interesante si a gestiona corect luminile. O filmare de nunta este similara cu turnarea unei productii cinematografice, doar ca se realizeaza in timp real si dintr-o singura dubla. Asadar, ai nevoie de un profesionist ce poate lucra prinzand imagini din zbor pentru a regiza apoi si livra secvente unice, cruciale si nerepetabile.

Stilul cinematic necesita de asemenea echipament profesional (stabilizatori de imagine, trepiede, monopiede, kituri de lumini) ce depaseste, de departe, pachetele standard ale camerelor video.

Desigur, puteti opta pentru un o filmare de nunta traditionala si universala, sau puteti mitui un membru al familiei sau un prieten sa va filmeze nunta, asumandu-va astfel disponibilitatea catre toleranta a oricaror focalizari vagi, cetoase, sau a unor scene care sunt prea apropiate sau prea indepartate, din cauza ca amatorul nu realizeaza ca apasa pe un buton gresit al camerei.

Pe de alta parte, CarpFilms va crea o filmare de nunta in miscare, care se foloseste de imagine si sunet pentru a compune atmosfera si a spune povestea nuntii voastre intr-o maniera cinematica personalizata, impresionanta si unica. Si de fiecare data cand il veti revedea in anii ce vor urma, veti experiementa din nou, fara sa va puteti impotrivi, magia nuntii voastre.

Daca articolul acesta v-a captat atentia si v-a convins ca doriti mai mult decat o simpla filmare de nunta, CarpFilms va ofera in Iasi (si nu numai) servicii de inalta calitate in videografia de nunta. Puteti folosi formularul de contact pentru a ne scrie.