Filmari nunti Iasi: Cine suntem? Ce facem?

filmari nunti iasi

CarpFilms a luat fiinta acum 2 ani de zile, cand am decis sa imi urmez pasiunea pentru filmari nunti in Iasi si sa-mi construiesc o cariera in acest sens. Unul din lucrurile care-mi plac la o filmare de nunta este ca pot lucra alaturi de cupluri pentru a produce filmari de nunti – o amintire pe viata a unei zile foarte speciale.

Preponderent realizam filmari de nunti in Iasi dar, calatorim cu placere si in alte zone ale tarii. Am acumulat in trecut multi ani de experienta in filmari nunti Iasi, iar CarpFilms foloseste toata aceasta experienta si toate aceste cunostinte tocmai ca sa creeze pentru voi o filmare de nunta cinematica despre o zi atat de speciala pentru voi.

Experienta pe care o avem atesta tocmai faptul ca stim exact ce inseamna o filmare de nunta buna. Deci, adresandu-va CarpFilms veti beneficia si de abilitatile si de echipamentul necesar realizarii acesteia. Folosim camera DSLR high-definition, special create pentru videografi de evenimente in scopul de a realiza cadre unice si spectaculoase, ramanand in acelasi timp discreti, fara a sta in calea cursului firesc al evenimentului. Deasemenea, folosim echipamente audio de o calitate superioara, incluzand microfoane directionale si lavaliere pentru a surprinde fara sa irosim nimic, toate declaratiile si promisiunile mirilor, iar accesul nostru la o gama foarte variata de piese muzicale, va induce exact emotia potrivita atat in cazul unei secvente, a unui “moment” incarcat de semnificatii, cat si a filmului in totalitate.

Toate cadrele din acea zi sunt editate cu ajutorul unor programe recunoscute de industria cinematografica, ceea ce ii confera filmului un finisaj profesional.

Si, pana la urma, care este concluzia acestei vrajitorii tehnice? Ei bine, veti primi o filmare de nunta cinematica de inalta calitate, fara a ne observa prezenta. Voi si invitatii vostri va puteti relaxa si bucura fara sa simtiti permanent “privirea” lentilelor camerei video ce va pot crea discomfort.

Scopul nostru este de a produce filmari de nunti pe care sa le vizionati iar si iar, nu sa le uitati intr-un sertar unde sa adune praful. Ne dorim de asemenea sa puteti impartasi oricand amintirile cu prietenii si familia, asadar va vom pregatim si un montaj scurt, un rezumat, ce va fi perfect pentru a-l posta pe retelele sociale.

Filmul principal va avea o durata de aproximativ o ora. Va include practic toate elementele specifice zilei: pregatirea mirilor, ceremonia religioasa, discursurile invitatilor, primul dans si petrecerea mult asteptata.

Gasim important de mentionat faptul ca acceptam doar cateva filmari nunti Iasi pe an. Acest lucru ne permite sa punem suflet si pasiune si sa ne concentram toata atentia asupra zilei voastre speciala, deci nu ne vom supraaglomera si nu ne vom grabi pentru a capta in acelasi timp si amintirile altora! Oferim, in definitiv, un serviciu video personalizat, pentru ca ceea ce vedeti sa reflecte ceea ce v-ati dorit.

Mai intai vom stabili o intalnire pentru a ne cunoaste si pentru a discuta despre dorintele si asteptarile voastre, apoi vom fi acolo pentru voi, in ziua nuntii voastre. Vrem sa dezvoltam o relatie directa cu fiecare cuplu, pentru a ne asigura ca produsul finit va reflecta in totalitate ziua nuntii voastre, asa cum o visati.

Insa nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, doar aruncati o privire pe pagina de portofoliu, pentru a vedea cateva dintre lucrarile noastre cu care speram sa va convingem.

Si indiferent unde va fi nunta voastra, noi suntem aici sa va facem amintirile sa dureze. Asadar, daca va place ceea ce vedeti si doriti sa ne contactati pentru a discuta, ne puteti suna la 0740 652 668 sau puteti completa formularul de contact.