Filmari nunti: cum sa imortalizati perfect nunta

filmari nunti

Casatoria este cel mai minunat eveniment din viata voastra, iar realizarea unei filmari nunti ar trebui sa capteze perfect spiritul si magia acestei zile speciale. Pastrand amintiri minunate, va deveni un adevarat suvenir de familie, bun de vizionat in cadrul aniversarilor, ani si ani la rand.

Cu atat de multi videografi in Iasi, cum va veti decide care este bun pentru voi? Cercetarile pot incepe online sau in urma recomandarilor verbale. O filmare de nunta este o inregistrare vizuala, asa ca atunci cand va continuati cautarile, asigurati-va ca puteti vedea exemple din portofoliile potentialilor videografi de nunta. CARPFILMS are la randul sau un portofoliu online pentru ca voi sa ne puteti evalua stilul si sa va asigurati ca se pliaza pe tema si atmosfera pe care v-o doriti.

Vizionati deci exemple ale altor filmari nunti pentru a va face o idee despre stiluri de filmare si maniera de utilizare a luminilor: O filmare de nunta se face si in interior si in exterior ? Tranzitia de la un cadru la altul este lina? Muzica folosita pe fundal ajuta privitorul sa rezoneze din punct de vedere emotional? Chiar daca initial doar veti viziona filme pentru a vedea cum va fac sa va simtiti, aspectele tehnice sunt foarte importante si fac diferenta intre vizionarea unui film facut de un videograf profesionist si un film facut de un amator!

Incredintarea unui aspect atat de important al nuntii voastre unei companii de productie cinematica nu este un lucru marunt, asadar asigurati-va ca va puteti sincroniza intentiile si dorintele cu cele ale videografului ales si ca acesta este la fel de pasionat si dedicat in a interpreta viziunea voastra si in a face un film fabulos pentru voi. Videograful vostru trebuie sa mentina dialogul deschis inca de la prima intalnire, sa va noteze cerintele, dar sa isi demonstreze si profesionalismul facand sugestii si oferind idei. Totusi, in ciuda conexiunii permanente cu dumneavoastra, in ziua stabilita, videograful va trebui sa ramana neobservat pentru a nu distrage invitatii!

Planificarea unei nunti poate fi costisitoare, dar eliminand cheltuielile inutile va va ajuta sa nu va depasiti bugetul propus. CarpFilms va ofera pachete de servicii care sa satisfaca toate cerintele voastre. De exemplu, poate nu doriti filmarea scenelor de pregatire, imbracare, in schimb considerati primul dans ca fiind un simbol al uniunii voastre, deci puteti selecta pachetul care vi se potriveste. Calatorim oriunde pentru clientii nostri, astfel incat, chiar daca nunta nu are loc in Iasi, ne putem deplasa noi si va garantam realizarea unei filmari nunti de cea mai inalta calitate.

Daca va place munca noastra ne puteti da “like” pe Facebook sau ne puteti urmari si pe Vimeo.