Filmari nunti Iasi: Interviuri cu invitatii vostri

filmari nunti iasi - Loredana + Bogdan

Ca si companie ce se ocupa de filmari nunti Iasi, CarpFilms ofera in pachetele sale servicii de acest fel. Noi credem ca fiecare cuplu este diferit, povestea zilei lor este diferita, deci fiecare cuplu cu care lucram va dori probabil ceva diferit. De aceea lucram cu fiecare cuplu indeaproape si oferim consultanta gratuita pentru a stabili exact ce au planuit mirii pentru ziua lor cea mare, ceea ce vor intr-un video de nunta si ceea ce putem noi oferi.

Unul din lucrurile pe care le oferim, si care este popular in lumea videografiei, este oportunitatea unei filmari nunti Iasi in care se includ interviuri cu invitatii vostri si inserarea acestora intr-un video de nunta. Am descoperit ca multe cupluri considera aceste amintiri perfecte pentru a fi revazute. Interviurile invitatilor sunt mesajele lor catre voi, mirii, pe care oricine le poate inregistra pe parcursul zilei. De regula doar invitatii fac asta, dar si restul persoanelor implicate pot participa, ba chiar si mirii!

De regula filmam aceste interviuri la un moment dat in timpul receptiei sau pe durata zilei, si de regula cerem mirilor sa ne ofere 3-4 voluntari din timp. Cei mai buni prieteni sau rude aproapiate vor incepe sa isi iregistreze mesajele pentru voi si astfel vor incuraja si restul musafirilor. Sa nu-si faca griji ca nu vor sti ce sa spuna. Vom pregati un set de 3-4 intrebari pe care le putem pune pentru a-i ajuta sa se exprime mai usor. Ca si regula, cele mai bune mesaje de obicei vin de la cavalerul de onoare, domnisoarele de onoare, parintii mirilor si bunici – dar, bineinteles, orice invitat poate participa.

De-a lungul timpului in care am realizat filmari nunti Iasi, am observat ca interviurile oaspetilor pot fi de doua feluri: foarte emotionante sau foarte amuzante. Bineinteles ca nu putem pune mesajele tuturor invitatilor intr-un video de nunta pentru ca va fi lung de cateva ore, asa ca ne folosim de experienta acumulata si alegem cele mai frumoase parti dintr-un mesaj. Vom folosi cele mai amuzante replici sau cele mai emotionante parti intr-un video de nunta – dar stati fara grija, va vom da si varianta neprelucrata pentru ca voi sa stiti tot ce v-au transmis invitatii.

Daca doriti sa vedeti diverse exemple de video de nunta puteti accesa portofoliul nostru sau ne puteti contacta direct prin intermediul formularului de contact.